Despre Inova Traduceri

despreInova Translations se bazează în primul rând pe calitate. Incercăm – iar clienții noștri spun și că reușim – să facem totul impecabil. Știm că cea mai mică eroare de traducere poate crea neplăceri mari, știm cât de important e că totul să fie cât mai exact și mai știm că o afacere de durată în domeniul ăsta se poate construi și menține doar dacă avem grijă la cele mai mici detalii.

Oamenii noștri sunt extrem de bine pregătiți, aleși doar dintre cei mai buni, testați bine înainte la capitolul pregătire. In plus, traducătorii noștri, dincolo de a ști meserie, trebuie să dovedească și seriozitate pentru a rămâne în firma noastră, pentru că noi știm că un document tradus excelent în proporție de 95 la sută e un document prost din cauza celor 5 la sută greșeli. Noi nu permitem așa ceva, de aceea verificăm și reverificăm permanent textele traduse, pentru a oferi cele mai profesioniste servicii.

Despre servicii

Când ai de tradus sau chiar de interpretat, nu e nevoie să mergi la o firmă pentru traduceri legalizate, la alta pentru traduceri tehnice din IT și înca una pentru traduceri din domeniul economic sau așa mai departe. Nu!

Inova Translatons îți oferă ABSOLUT tot ceea ce vrei în domeniul ăsta, chiar și servicii de interpretare, apostilare/ supralegalizare, colaționări (verificare documente deja traduse). Mult mai simplu pentru tine, cu alte cuvinte.

Share This: