Traducere acte pentru admiterea la facultate a cetățenilor străini

Biourl de traduceri Inova vine în sprijinul cetățenilor străini sau români care au studiat în străinătate, în vederea înscrierii la o facultate în România.

Cei care intenționează să aplice la studii în România trebuie să aibă în vedere cerințele impuse de facultățile românești: media minimă de absolvire a studiilor liceale, cunoașterea limbii de studiu sau chiar efectuarea unui an pregătitor de învățare a limbii române.

Un prim pas în vederesa înscrierii la facultate în România este recunoașterea diplomei de studii liceale. În acest sens este necesară traducerea și legalizarea acesteia în limba română, împreună cu suplimentul la diplomă, adică descrierea materiilor și a notelor obținute în timpul liceului. După efectuarea traducerilor și legalizărilor, acestea se depun la Centrul de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor în vederea echivalării diplomei de studii liceale, corespondentă a Diplomei de Bacalaureat din România.

Conform informațiilor oferite de Ministerul Educației, la înscrierea la facultate în România, cetățenii străini trebuie să-și pregătească dosarul de admitere cu următoarele acte:

*copie după diploma de absolvire a studiilor liceale și a foilor matricole, copie și traducere legalizată;

*certificat de competență lingvistică, după caz, copie și traducere legalizată;;

* actul de naștere, copie și traducere legalizată;;

*copie după pașaport;

Pentru pregătirea actelor: traducerea și legalizarea acestora, verificarea conformității actelor cu cerințele facultății, se ocupă biroul nostru de traduceri. Garantăm rapiditate în serviciile oferite, amabilitate din partea personalului nostru și prețuri foarte avantajoase. De asemenea, un alt avantaj pentru mulți cetățeni străini care urmează să locuiască și să studieze în București, este locația biroului nostru, aflat în zonă centrală, accesibilă, pe Calea Moșilor nr. 203.

Vă stăm la dispoziție cu traduceri din limbi de circulație internațională, precum și din limbi rare: ebraică, arabă, urdu, etc.

Alte detalii privind traducerea actelor de studii regăsiți aici  și aici.

Pentru orice informație, puteți lua legătura cu noi fie telefonic: 0734171237, prin e-mail: office@servicii-traduceri.ro sau direct la sediul nostru.

Share This:

Be the first to comment on "Traducere acte pentru admiterea la facultate a cetățenilor străini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*