TRADUCERI URGENTE TESTE SI ADEVERINTE COVID-19

Ca urmare a impunerii efectuării de TESTE sau ADEVERINȚE COVID – 19 pentru a putea călători în anumite state precum Austria, Ungaria, Grecia, înțelegem necesitatea de a traduce urgent rezultatele testelor pentru a putea pleca fără griji în străinătate.

Biroul de traduceri Inova vă stă la dispoziție pentru a prelua în regim de urgență astfel de traduceri și garantează acuratețea traducerii, precum și respectarea urgenței dumneavoastră, pentru a nu întâmpina nicio problemă la vamă sau pe parcursul călătoriei.

Pentru a eficientiza procedura de traducere și pentru a spori confortul dumneavoastră, puteți să trimiteți pe e-mail ( office@servicii-traduceri.ro ) actele necesare (test, adeverință sau alte rezultate) și să le ridicați în original când sunt gata.

De asemenea, în această perioadă acordăm prioritate traducerilor de tip medical și nu tarifăm suplimentar traducerile specializate în acest domeniu, pentru că ne dorim să venim în sprijinul celor care deja întâmpină dificultăți administrativ- medicale datorate pandemiei.

Puteți să ne contactați cu încredere la unul dintre numerele de telefon: 0734171237, 021 2100391, pe e-mail: office@servicii-traduceri.ro sau direct in Calea Moșilor 203, sector 2, București.

Echipa noastră de traducători vă stă la dispoziție pentru orice solicitare de traducere!

Share This:

Be the first to comment on "TRADUCERI URGENTE TESTE SI ADEVERINTE COVID-19"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*