Împuternicire auto / Procură auto pentru Turcia

 

Turcia este de mulți ani o destinație de vacanță pentru români, iar în ultima perioadă tot mai mulți apelează și la serviciile medicale oferite de spitale de aici. Biroul de traduceri Inova vă ajută cu procedura completă ce ține de serviciile de traducere și legalizare, pentru a ieși în siguranță din țară și fără a avea emoții la vamă adică: realizarea împuternicirii auto / procurii auto pentur Turcia, dacă este necesar, traducerea în limba turcă, legalizarea și apostilarea acesteia.

Dacă aveți în plan să călătoriți anul acesta în Turcia, iar mașina cu care ieșiți din țară nu este înmatriculată pe numele dumneavoastră, trebuie să știți că aveți nevoie de o împuternicire / procură auto, tradusă în turcă, legalizată și apostilată.

Care este procedura completă pentru a ieși cu mașina din țară în Turcia?

  1. Obținerea împuternicirii de la societatea de leasing sau redactarea acesteia dacă mașina este nmatriculată pe societate. Dacă doriți un model de împuternicire, vă oferim noi.
  2. Realizarea copiei legalizate după împuternicirea în original, necesară pentru actele sub semnătură privată.
  3. Efectuarea traducerii în limba turcă de către un traducător autorizat
  4. Legalizarea traducerii
  5. Apostilarea traducerii legalizate

După furnizarea împuternicirii, ne putem ocupa noi de serviciile ce țin de legalizare, raducere și apostilare. Vă putem ajuta și cu întocmirea împuternicirii dacă aveți nevoie.

Sfatul nostru este să vă pregătiți din timp împuternicirea, întrucât aplicarea apostilei pe traducerea legalizată durează câteva zile în regim normal, având în vedere că în contextul pandemiei este necesară programarea la Camera Notarilor. În regim de urgență, prețul pentru apostilă se dublează. Pentru realizarea procedurii în regim normal, ar trebui să vă luați o marjă de  o săptămână.

Mai multe detalii despre procura auto pentru Turcia găsiți  aici.

Contactați-ne acum pentru maimulte detalii despre preț și durată, prin e-mai la office@servicii-traduceri.ro, telefonic la 0734171237, 021 21 00391 sau la biroul nostru de pe Calea Moșilor 203, spațiu comercial, sector 2, București.

Transmitem și prin curier, oriunde în țară !

Share This:

Be the first to comment on "Împuternicire auto / Procură auto pentru Turcia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*