Traduceri autorizate și legalizate – urgente

Există atât de multe situații când se impune realizarea unor traduceri în regim de urgență, motiv pentru care Biroul de traduceri Inova ține cont de importanța fiecărui document a cărui traducere este necesară cât mai repede, oferind disponibilitate și prioritate clienților pentru traduceri urgente.

Nu este vorba doar de o lipsă de organizare a timpului, de multe ori cei care au nevoie de traducere, nu știu că le este necesară, alții poate știu, însă nu primesc la timp documentele pentru a le traduce. Oricare ar fi motivul, nevoia unei traduceri urgente este tot mai frecventă în ultima perioadă.

Mulți dintre cei care se adresează biroului nostru de traduceri consideră că autoritățile române solicită traduceri inutile, pentru acte care se pot înțelege ușor, de exemplu pentru acte auto necesare înmatriculării, certificate de naștere, certificate de căsătorie, etc, fiind acte care conțin mai degrabă nume și cifre, gândindu-se că nu ar fi obligatoriu să fie traduse. Necunoscând procedura impusă de autorități, se văd în situația de a solicita în regim de urgență aceste documente.

Tot în regim de urgență traduc acte și multe societăți care participă la licitații împreună cu societăți partenere străine, de la care primesc acte cu întârziere și pentur traducerea cărora au termen limită exact pentru a putea fi încărcate în SEAP sau pe platforma / e-mailul autorității.

Tot o urgență în traducerea actelor o au și societățile care întâmpină diferite controale de la instituțiile de stat, care fie își desfășoară activitatea în străinătate cu angajați delegați, fie a realizat diferite importuri și are documentație în limbă străină. Evitarea unor amenzi este la fel de importantă ca oricare altă situație ivită, pentru care se cere traducerea de documente în cel mai scurt timp.

Care sunt cele mai solicitate acte de tradus la urgentă?

*actele auto

*diferite procuri și declarații

*certificate de stare civilă

*acte de societate

*diplome

*amenzi

Pentru toate cazurile care impun traducerea urgentă a documentelor, Biroul de traduceri Inova răspunde prompt tuturor solicitărilor, înțelegând importanța respectării termenelor pentru toți clienții, persoane fizice sau juridice, pentru a se încadra în programări, termenele limită privind înscrierea la licitații, datele fixe de depunere a diferitelor documente, etc.

Contactați-ne și vom răspunde imediat!

 

Share This:

Be the first to comment on "Traduceri autorizate și legalizate – urgente"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*