Motive sa alegi Inova!

Atunci cand apelezi la un birou de traduceri iti doresti profesionalism pana la cele mai mici detalii. Cunoastem acest aspect si de aceea noi consideram ca un articol tradus doar in proportie de 95% corect nu e nici pe departe unul bun.

Noi, echipa Inova, dorim sa iti prezentam in cele ce urmeaza cateva aspecte ale unei colaborari cu noi, ce nu lasa loc pentru un articol tradus doar 95% corect. Stim ca ai nevoie de servicii profesioniste si de incredere, asa ca:

 • Tratam totul cu profesionalism si ne adaptam pe nevoile fiecarui client
 • Reverificam de cate ori avem ocazia textul tradus
 • Ne adaptam cu succes la orice comanda, indiferent de dificultatea acesteia
 • Garantam confidentialitatea tuturor informatiilor tale
 • Respectam cu strictete termenul stabilit, inclusiv cel in regim de urgenta
 • Gasim impreuna solutii optime pentru fiecare problema in parte
 • Ne ocupam de traduceri din toata tara, persoane fizice sau jurudice, inclusiv urgente

Calitatea traducerilor – cheia catre un succes sigur

Pentru a putea satisface nevoia a cat mai multor clienti, echipa noastra este capabila sa traduca in/din peste 30 de limbi datorita pregatirii didactice superioare si a experientei profesionale acumulate. Domeniile din/in care se pot face traducerile sunt diverse, din diferite domenii precum:

 • Traduceri juridice
 • Traduceri economice
 • Traduceri tehnice
 • Traduceri IT
 • Traduceri literare
 • Traduceri medicale si farmaceutice

Important!

Stim ca cea mai mica eroare de traducere poate crea extrem de multe neplaceri. Totodata, stim cat este de important ca totul sa fie cat mai exact, fara a face loc greselilor sa se strecoare si de aceea avem o extrem de mare grija asupra detaliilor.

Echipa noastra s-a format doar din cei mai buni, alesi dupa ce au fost bine testati inainte. In plus, traducatorii, inainte de a sti meserie trebuie sa dovedeasca seriozitate pentru a  ramane in firma noastra.

De ce consideram ca un document tradus excelent doar in proportie de 95% nu este nici pe departe corect? Din cauza procentului de 5% de greseli ce pot fi detalii importante si date exacte din document. Astfel, aparitia unor astfel de greseli ii pot da textului un cu totul alt inteles.

Pentru a evita acest lucru, verificam si reverificam permanent textele traduse pentru a oferi cele mai profesioniiste servicii. Indiferent de domeniul din care face parte documentul, se va ocupa de traducerea acestuia unul dintre colegii nostri specializati pe cel domeniu. Echipa noastra este forma din oameni bine pregatiti, ce cunosc terminologia mai multor domenii.

Ai nevoie de acte legalizate?

Dupa efectuarea traducerii, aceasta trebuie sa fie stampilata si semnata de catre traducatorul ce a efectuat-o. Traducatorii nostri sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei pentru a putea efectua traduceri pentru limba respectiva.

Apoi, documetul ajunge la un birou de notariat. Notarul va certifica calitatea de traducator autorizat si va legaliza/autentifica semnatura traducatorului – va finaliza legalizarea draducerii.

Ai nevoie de legalizarea documentelor traduce in general pentru acele documente care sunt folosite in relatia cu institutii de stat, precum: registrul comertului, primarii, judecatorii, tribunale, consulate, administratii financiare, ambasade etc.

Totodata, exectuam traduceri legalizate in special pentru urmatoarele documente: acte auto, acte de studiu, acte medicate, acte de indentitate, contracte, acte notariale, documente emise de instante judecatoresti etc.

Nu va trebui sa va deplasati la birou notarial, noi oferim traduceri legalizate pentru un numar de peste 30 de limbi straine. Totodata, nu vom intarzia termenul limita a predare a acestora!

Pentru a putea afla si mai multe informatii dar si avantajele de care benficiezi daca alegi serviciile noastre, te invitam pe  http://www.inova-traduceri.ro. Alege calitatea si nu inchide ochii atunci cand sesizezi mici greseli – acestea nu trebuie sa existe!

Share This:

Be the first to comment on "Motive sa alegi Inova!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*