Traducem pe loc Rapoarte Medicale COVID

Biroul de traduceri Inova SRL vine în sprijinul persoanelor care au ales anul acesta să călătorească, prin traducerea rapidă a documentelor necesare la vamă, fie raportul medical care dovedește infectarea anterioară cu Covid, fie testul negativ.

Adeverința de vaccinare este deja emisă în format bilingv, adică în limba română și în limba engleză, dar este posibil să vi se solicite și în altă limbă, în funcție de țara de destinație.

Anul acesta, majoritatea țărilor care reprezintă o destinație de vacanță solicită un document justificativ cu privire la imunizarea COVID și anume:

*adeverință de vaccinare

*raport medical care să demonstreze infectarea cu virusul SARS COV2

*test negativ

Persoanele care au trecut prin boală și nu s-au vaccinat, au posibilitatea să solicite un raport medical instituției unde au fost spitalizați sau care au efectuat testul PCR, prin care să menționeze data la care rezultatul acestuia a ieșit pozitiv.

Unul dintre aceste documente, tradus în limba engleză, sau în limba țării de destinație, permite intrarea în țara respectivă fără instituirea carantinei, sau pur și simplu permite accesul pe teritoriul țării, fiind cerință obligatorie la vamă.

Pe lângă documentele de mai sus, atenție la formularele care trebuie completate înainte cu 72 de ore (înregistrarea online a intrării pe teritoriul statului) și pe care le solicită majoritatea statelor pentru a putea avea evidența persoanelor care vin din state cu zone de risc ridicat.

A se avea în vedere, în cazul călătoriilor cu mașina, dacă mașina este pe firmă sau pe numele altei persoane, aveți nevoie și de o împuternicire tradusă sau de un contract de comodat între persoane fizice. Mai multe detalii, aici

Pentru traduceri rapide, vă rugăm să ne contactați: 0734171237, sau office@servicii-traduceri.ro. Dacă doriți să veniți la sediul nostru, acesta se află situat pe Calea Moșilor nr. 203.

Vă așteptăm pentru a vă furniza toate detaliile necesare!

Share This:

Be the first to comment on "Traducem pe loc Rapoarte Medicale COVID"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*