Traducere diplome, adeverințe școlare, foi matricole – PROMOȚII

Au început înscrierile la facultate, iar Biroul de traduceri INOVA vine în sprijinul tinerilor care doresc să se înscrie la studii în străinătate, oferind promoții pentru traducerea de acte de studii :

*diplome, foi matricole, suplimente la diplomă, programe școlare, adeverințe școlare, etc.

Cele mai frecvent traduse acte de studii pentru înscrierea la facultate în străinătate  sunt diplomele de Bacalaureat și foile matricole, pentru admiterea la nivelul de studii de licență, precum și diplomele de licență și suplimentele la diplome pentru admiterea la nivelul de studii de masterat.

Sunt universități care solicită acte suplimentare, precum programele școlare, pentru continuarea studiilor de licență sau înscrierea la studii de masterat, deoarece în programele școlare sunt detaliate cursurile studiate pe parcursul anilor frecventați.

De regulă, actele de studii trebuie traduse și legalizate ulterior la notar, unele facultăți cerând suplimentar și apostila pe traducere.

De aceea, trebuie să urmăriți cu atenție solicitările universităților cu privire la actele necesare pentru înscriere, mai ales pentru tinerii care optează să încerce la mai multe universități, din țări diferite, unde procedura de admitere presupune documente de studii diferite, cu sau fără legalizare, cu sau fără apostilă…

Biroul de traduceri Inova asigură rapiditatea traducerii, precum și corectitudinea specializărilor, materiilor, datelor personale din actele de studii. Ne asumăm obligativitatea verificării actelor, știind că orice greșeală poate însemna ratarea înscrierii sau chiar respingerea candidatului.

Așadar, dacă :

  • Vă înscrieți la facultate sau master în altă țară
  • Doriți să vă echivalați diplome sau acte de studii la universități străine
  • Aveți nevoie de procedura completă de : vizare a actelor de studii, legalizare, traducere, apostilarea traducerii

atunci Biroul de traduceri Inova vă oferă servicii de calitate cu privire la traducerea actelor de studii, legalizarea acestora și a oricărui alt serviciu suplimentar necesar pentru înscrierea la studii.

Vă așteptăm pe mail : office@servicii-traduceri.ro, sau în Calea Moșilor nr. 203 pentru oferta de preț personalizată.

Share This:

Be the first to comment on "Traducere diplome, adeverințe școlare, foi matricole – PROMOȚII"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*