REDUCERE 20% la traducerea de diplome și certificate

Cel mai potrivit pentru începerea unui nou an este acordarea unor reduceri.

Și nu este orice fel de an, ci un an în care mulți ne-am pus speranța că va fi unul mai bun, că pandemia va trece încet sau măcar își va reduce din agresivitate și că putem reveni la viața normală, fără frica de boală, de izolare, de amenzi, etc.

Deși putem fi optimiști cu privire la trecerea pandemiei, se știe că acest an va fi unul greu din punct de vedere economic.

În acest context, am hotărât că trebuie să venim în sprijinul clienților persoane fizice, care au de tradus diplome și certificate de stare civilă, de studii, etc.

Astfel, vom acorda o reducere de 20% pentru aceste documente la limbile engleză și franceză, însă pentru cel puțin un număr de 10 documente. Se vor acorda reduceri și pentru celelalte limbi, însă trebuie analizată fiecare comandă individual pentru a menționa reducerea oferită.

Suplimentar, pot fi acte diferite, chiar dacă nu sunt toate diplome sau certificate.

  • Se va acorda reducerea și dacă pe lângă diplome vor fi și alte tipuri de acte: suplimente, adeverințe, etc.
  • De asemenea, se va acorda reducerea și dacă vin de exemplu 2 sau mai mulți colegi și au împreună 10 documente.
  • În plus, se va acorda reducerea și la legalizarea notarială sau apostile, dacă este cazul!

Ceea ce este important, prețurile nu vor fi mărite ca să fie reduse, cum se practică adeseori pe piața din România, reducerea se va aplica la prețurile afișate pe site sau la sediul biroului nostru și nu se modifică în funcție de client sau de document.

Ținem mult la transparență și la corectitudine.

Avem însă rugămintea de a menționa atunci când ne contactați, telefonic sau la sediul nostru, că ați vâzut pe site faptul că se acordă reducerea de 20%, pentru că noi considerăm acest articol ca un voucher pentru cei care au intrat pe site și au acordat atenție biroului nostru de traduceri.

Vă așteptăm!

Share This:

Be the first to comment on "REDUCERE 20% la traducerea de diplome și certificate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*