Birou de traduceri în Sectorul 2 – Calea Moșilor

Pentru toți clienții care au nevoie de un traduceri autorizate, dar mai ales legalizare, caz în care trebuie să se deplaseze pentru a lăsa și ridica actele în original, adresa unde se află biroul de traduceri contează.

Astfel, Biroul de traduceri Inova se adresează clienților care locuiesc în zona sectorului 2 din București, fiind situat pe Calea Moșilor, aproape de intersecția cu Mihai Eminescu, o locație accesibilă atât celor care se deplasează cu mijloace de transport în comun, cât și cei care se deplasează cu autoturismul personal.

În același timp, locația biroului nostru de traduceri este accesibilă tuturor celor care vin în centru pentru diferite treburi: job, școală/facultate, instituții, fiind aproape de Universitate (2 stații de autobuz), Piața Unirii (2 stații de tramvai) și Piața Romană (3 stații de autobuz).

Documentele care trebuie doar autorizate se pot transmite prin e-mail, urmând a fi ridicate ulterior în orginal, cu ștampila și semnătura traducătorului, fără a fi necesară deplasarea de două ori.

Pentru cei care nu se află în București sau chiar sunt în afara țării, primim și transmitem actele prin poșră sau societățile de curierat.

Tipuri de traduceri pentru persoanele fizice:

*traducere diplome, suplimente descriptive, planuri de învățământ, programe școlare, adeverințe școlare, etc.

*traducere acte auto din diverse limbi

*traducere acte de stare civilă: certificat de naștere, certificat de căsătorie, adeverință de celibat, sentință de divorț etc.

*traducere acte notariale: procuri, declarații, contracte de vânzare-cumpărare

Alte servicii:

*legalizări notariale

*apostile

*supralegalizări la Ministerul de Externe și la diferite ambasade.

Se pot efectua traduceri în regim normal, cu preare a doua zi lucrătoare, cât și în regim de urgență, cu predare în aceeași zi, cu aplicarea unei taxe de urgență.

Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta telefonic la 0734171237, 0212100391, ne puteți transmite o solicitare de preț prin e-mail la office@servicii-traduceri.ro  sau vă așteptăm la biroul nostru din Calea Moșilor 203.

Share This:

Be the first to comment on "Birou de traduceri în Sectorul 2 – Calea Moșilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*